Új szolgáltatások a honlapon

Új szolgáltatások jelentek meg honlapunkon, amire szeretném felhívni figyelmeteket.

Hírlevél

Fontos a számunkra, hogy a lehető legtöbb ember kényelmét kiszolgáljuk. Van, aki rss csatornán szereti követni a híreket, van, aki a honlapon szeret böngészni és van aki az emailt részesíti előnyben. Ez utóbbi igényt próbáljuk meg kielégíteni hírlevél szolgáltatásunkkal.

Az oldalaink alján címsorok segíítségével könnyedén megtalálható a hírlevélre való feliratkozást segítő űrlap. Nincs más dolgod, mint hogy megadd a neved, emailcímed, és nyomd meg a “Feliratkozás” gombot.

Ezt követően kapsz egy emailt, hogy leellenőrízzük a kérelem valódiságát. Ezért egy a levélben található hivatkozást meg kell nyitni, csak akkor érvényes a feliratkozás.

Mind ez mire jó? Elektronikus levélben elküldjük a honlapra felkerült új cikkeket és tippeket. A levél a teljes cikket tartalmazza, nem csak kivonatot, így nem szükséges a honlapot megnyitni. Bármilyen eszközzel minden nehézség nélkül hozzájuthatsz az új információkhoz.

Természetesen bármikor indok nélkül leiratkozhatsz a hírlevélről. Ehhez nincs más dolgod, mint hogy a hírleveleink alján található hivatkozást nyisd meg.

Vendégkönyv

Másik új szolgáltatásunk a Vendégkönyv. Ha szeretnél, ezen keresztül hagyhatsz nyilvános üzenetet a számunkra.

Ha szeretnéd használni vendégkönyvünket, válazd az oldal tetején lévő listából a “Vendégkönyv” lehetőséget, majd keresd meg az első szerkesztőmezőt. Add meg neved és üzeneted, majd nyomd meg a “Beküldés” gombot. Üzeneted azonnal megjelenik.

Hamarosan újabb szolgáltatásokkal könnyítjük meg a honlap használatát. A legfontosabb persze az, hogy folyamatosan kerülnek fel újabb cikkek és hanganyagok, hogy legyen miből segítséget meríteni.

Jó olvasást, és “Fuss neki!”

Bejegyzés adatai

  • Bejegyzés kelte :
  • Utolsó módosítás :
  • Szerző :
  • Kategóriák : Hírek