Ha egy levél írását meg kell szakítanunk…

Előfordulhat, hogy egy levél írása közben hirtelen valami más dolgunk akad, ami miatt a levélírást félbe kell szakítanunk. Hogy ne vesszen el az addig megszerkesztett levelünk, használjuk a “Gyors vázlat” funkciót.

  1. A levél szerkesztésének felfüggesztéséhez nyomjuk meg a “Vázlat minimalizálása” gombot, ami a kijelző jöbb felső sarkánál található, közvetlenül a “küldés” gomb fölött.
  2. Ez után bármit tehetünk a telefonunkkal, még másik levelet is küldhetünk a megszokott módon.
  3. A félbehagyott levél szerkesztéséhez használjuk a “Vázlatok, 1 vázlat folyamatban” gombot. Ezt a gombot úgy találjuk meg a legegyszerűbben, hogy a “Fiókok” címsortól egyet jobbra legyintünk. Ha ezen duplán koppintunk, a levél szerkesztésébe vissza kerülünk.

Több gyors vázlatunk is lehet természetesen. A levél szerkesztésének felfüggesztéséhez mindig a fenti pontokból az első pontnak megfelelően járjunk el.
Ha több gyorsvázlatunk van, a “vázlatok, 2 vázlat folyamatban” gombot haljuk, ahol a szám helyén a félbehagyott levelek számát halljuk. Ilyenkor ezen a gombon koppintva a gyorsvázlatok listáját kapjuk meg. A vázlatokat a levél tárgyával azonosíthatjuk be, itt a címzett nem hangzik el. A vázlaton duplán koppintunk, majd megnyílik a levél szerkesztő, ahol már minden ismerős lesz a számunkra.
A listában minden vázlathoz tartozik egy bezárás gomb, amire ha rákoppintunk, a gyorsvázlatból kikerül a levél, de a postafiókunk vázlatok mappájában megtalálhatjuk. Így nem kell félnünk attól, hogy elveszne félbehagyott irományunk.