Újabb segítséget kaptunk

Ma hajnalban Edelényi Zsolttól értékes szoftver ajándékot kapott a Fuss neki project!
Problémát okozott, hogy a bejegyzésekhez le kellett tiltsam a hozzászólásokat, mivel töménytelenül sok spam érkezett, amit ugyan jóvá kellett volna hagyni, de ehhez nem sok kedve van az embernek, ha napi százas nagyságrendről beszélünk.
Zsolt nagyra becsüli tevékenységünket, ezért megajándékozott bennünket egy hatékony védelmi szoftverrel, ami a spam védelmet is ellátja, és még sok más hasznos szolgáltatással védi a honlapot.
Ezt a védelmi modult használva újra lehet megjegyzéseket írni bejegyzéseinkhez!

Zsoltról tudni kell, hogy a nemzetközi akadálymentesítési útmutatók alapján honlapok akadálymentességét méri fel Hosszú János barátommal, akinek szintén nagy tapasztalata van immáron minimum 3 platformon a vakos szempontokat figyelni.
Zsolték nem csak a fogyatékos emberek szempontját figyelik, hanem hogy az átlag felhasználó számára miben felel meg egy honlap, és miben nem. Látogassátok meg a felméréskülső oldalukat és terjesszétek, hogy minél többen akadjanak rájuk!

Személyesen azt szeretném hozzáfűzni, hogy Zsolt segített beállítani a paramétereket, sőt a most indulgató másik honlapomon is, a Zenpodkülső zenei blog oldalamon is.

Hálásan köszönöm mindannyiunk nevében!

Bejegyzés adatai

  • Bejegyzés kelte :
  • Utolsó módosítás :
  • Szerző :
  • Kategóriák : Hírek
  • Címkék :