Szoftver adományt kaptunk

Az az öröm érte a Fuss neki csapatát, hogy az Omni Group-tól értékes szoftver adományt kaptunk. Egy 3 felhasználós OmniFocus for Mac licencet kaptam pár nappal ez előtt, amit Hosszú Janival el is kezdtünk tanulmányozni.
Az OmniFocus egy iOS és Mac platformokon futó project menedzselő alkalmazás, amivel folyamatban lévő ügyeinket tudjuk nyomon követni. Szemléltetni egyszerűbb példával is tudjuk: meghatározhatjuk, hogy az akármelyik üzlethez érve jelenítse meg a telefonunk a bevásárló listánkat. Ennél persze jóval bonyolultabb feladatokra is alkalmas, ami segíteni fog nekünk az egyes bemutatók, dokumentációk elkészítésében, hiszen jegyzeteket, feladatokat tudunk kezelni benne, egymással megosztani, stb.
Az iPhone változatot néhány hete már használom, és részévé vált a napjaimnak. Munkában, privát életben is sokat segít az alkalmazás, így nem felejtek el semmit az adott helyre érkezve, vagy az adott személlyel érintkezve. Ha sok feladatunk van, erre szükségünk lehet.
Az iPhone változat bemutatása hamarosan érkezik, a Mac verzióval kapcsolatban még vannak akadálymentességi problémák, de a gyártó nagyon nyitottan állt a kijavításhoz, úgyhogy segítünk nekik teszteléssel, és tanácsokkal. Ha jól fog működni, annak bemutatása is várható.
A szoftvereikről az Omni Groupkülső honlapján olvashattok bővebben.