Kiemelt

Ha megteheted, támogasd munkánkat!

A Fuss nekit egyre színvonalasabbá szeretnénk tenni. Fejünkben mindig több a terv, amit előbb-utóbb meg is valósítunk, hogy olvasóink és hallgatóink tudása gyarapodjon, ezzel egyre és egyre többet kapjon a technikától.
Hiszünk abban, hogy a technika szolgál bennünket, nem feladatot ad. A látássérülteknek ehhez el kell érni egy tudás szintet, amit ki-ki magának választ. Mi ebben segítünk.
Próbálunk új és innovatív dolgokról beszámolni, szeretnénk teszteket publikálni segédeszközökről és – ami napjainkban talán a legfontosabb – mobil alkalmazásokat szeretnénk bemutatni, sőtt az arra érdemeseket honosítani is, hogy azok is használhassák, akiknek gondot okoz az angol.
Terveink között beszélgetős műsorok is szerepelnek, amely segít néhány témában tisztán látni, vagy elgondolkodni rajtuk.
Ezt a munkát mindannyian szeretjük csinálni. A visszajelzésekből arra következtetünk, hogy szükség is van rá. És hogy mégjobb legyen, és valóban elérje célját mindaz amire vállalkoztunk, olyan eszközök és alkalmazások bemutatására is szükség lehet, amit mi magunk nem használunk, esetleg nem is ismerünk, ezzel együtt érdekes lehet másoknak.
Ez a sokk fenti feladat sajnos költségekkel is jár. Ezért arra kérünk, hogyha szereted a Fuss nekit, és megteheted, bármekkora összeggel támogasd, és írd meg bátran, hogy mi az az alkalmazás, eszköz, amiről szeretnél podcastot hallgatni, esetleg cikket, tesztet olvasni.

Ha szeretnél bennünket támogatni, megteheted, ha átutalsz bankszámlánkra akkora összeget, amekkorát gondolsz. Minden száz Forintot köszönettel veszünk, és megháláljuk újabb és újabb bemutatókkal.

Fuss neki, 10400126-86755757-53521026 K&H bank
A közlemény rovatba írd be neved, és email címed.

Kérdéseidet, kívánságaidat bátran írd meg nekünk az info@fussneki.hu email címre.